Japoński nóż do plastrowania NAKIRI OKAMI 22,5 cm, Dellinger

Kod: DNGRSXLKHAUS9
Marka: Dellinger
350 zł
W magazynie (>5 szt)

Niezwykle ostry japoński nóż do krojenia NAKIRI OKAMI (długość ostrza 225 mm) jest idealny do pracy z surowym lub gotowym mięsem, które kroi się na cienkie, doskonałe plastry zachowujące soczystość. Niezbędny nóż dla miłośników mięsa, carpaccio czy szynki.

Piękny design i najwyższą jakość podkreślają 3 warstwy stali - rdzeń tnący wykonany z japońskiej stali AUS10 jest umieszczony pomiędzy dwoma warstwami stali nierdzewnej, dzięki czemu nóż wykazuje wyjątkową trwałość i wytrzymałość. Ręcznie szlifowane i idealnie wyważone ostre ostrze sprawia, że pokrojone produkty zachowują swój kształt i teksturę.

Nóż do krojenia NAKIRI OKAMI posiada bardzo trwałą i stabilną okrągłą rękojeść wykonaną z materiału G-10, która została ozdobiona czerwonymi liniami jako symbol pasji i entuzjazmu do codziennych czynności. Materiał ten nie ulega korozji, nie utlenia się, jest całkowicie wodoodporny, bezwonny i nie wymaga konserwacji. Rękojeść ma ergonomiczny kształt, jest ręcznie polerowana i przyjemnie się z nią pracuje. Klimat Dalekiego Wschodu ilustruje następnie mozaikowy nit z emblematem samuraja.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • ekstremalna ostrość
  • pokrojona żywność zachowuje swój kształt i teksturę
  • ostrze szlifowane ręcznie pod kątem 15
  • trwałe ostrze wykonane z 3 warstw stali
  • ręcznie polerowany uchwyt
  • niezwykły projekt

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 130 mm
  • długość ostrza: 225 mm
  • długość całkowita: 355 mm
  • zalecamy pranie wyłącznie ręczne

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże do plastrowania
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.225 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 35 cm
Liczba części: 1 ks
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Okami
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Producent: Dellinger
Margin-category: B

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: