Grillowanie z marką Severin
Grille elektryczne
Nagrzewanie od 0° do 500°C w 10 minut
Kupić
Dlaczego warto grillować na grillu elektrycznym?
gorętszy niż gaz
Grille gazowe osiągają maksymalną temperaturę 250-350°C, a ich nagrzewanie trwa około 20 minut. Grille elektryczne Severin osiągają maksymalną temperaturę 500°C w zaledwie 10 minut. Możesz z łatwością grillować nawet grube plastry mięsa.
szybszy niż węgiel
Węgiel drzewny należy rozgrzać co najmniej 30 minut przed grillowaniem. Osiąga on temperaturę 400-1000°C, ale nie można jej kontrolować. Grille elektryczne Severin nagrzewają się w ciągu 10 minut, a temperaturę można łatwo regulować.
ekologiczny
Grillowanie przy użyciu energii elektrycznej jest bez spalin i dymu. A co najważniejsze, nie ma problemów z sąsiadami, zwłaszcza jeśli jesteś blisko, na przykład na balkonie. Grilla można również używać w domu w miesiącach zimowych.
Severin Sevo & Senoa
500°C Boost Zone
Podwójny element grzewczy ze strefą 500°C. Idealnie upieczone steki z karmelizowaną skórką.
Powolne pieczenie
Dzięki wysokiej jakości pokrywie i możliwości precyzyjnej regulacji temperatury można przygotować doskonałe wolno pieczone żeberka, boczek wieprzowy lub drób.
Wyświetlacz OLED i termometr
Dwa zintegrowane termometry wewnętrznej temperatury mięsa, wyświetlacz OLED i intuicyjne pokrętło regulacji temperatury nie pozostawiają niczego przypadkowi.
Inteligentna aplikacja
Grillami Sevo Smart można sterować za pomocą aplikacji mobilnej. Możesz wybrać pożądany rezultat, temperaturę oraz, dzięki dołączonemu termometrowi, monitorować stopień dopieczenia mięsa.
Przyjrzyj się
Jak grillować przy użyciu najnowszych technologii
Nagradzany za design i innowacyjność
18 pozycji razem