Widelec do mięsa DELTA GRENADILL 18 cm, brązowy, Güde
Kod: GUDED09618Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- elegancki widelec do mięsa, który docenią nie tylko zapaleni kucharze-hobbyści
- minimalizuje utratę soków podczas krojenia większych kawałków pieczonego lub grillowanego mięsa, idealny do serwowania mięsa
- ręcznie kuty z jednego kawałka wysokiej jakości stali nierdzewnej X50CrMoV15 o optymalnej twardości 57-58 HRC w skali Rockwella
- po kuciu następuje wykańczanie w ponad 40 operacjach ręcznych
- hartowanie w temperaturze -80°C w celu uzyskania bardzo wysokiej twardości przy zachowaniu wysokiej elastyczności
- kąt szlifowania 33° zapewnia jednoczesną ostrość i stabilność
- ergonomicznie ukształtowany uchwyt ze szlachetnego drewna grenadilla i charakterystyczne wykończenie zapewniają bezpieczną pracę przez cały czas
- ręczna produkcja zapewnia niezrównaną jakość i precyzję wykonania
- całkowicie metalowa konstrukcja zapewnia idealną równowagę dla długotrwałej pracy bez zmęczenia dłoni
- część serii noży kuchennych DELTA
- zapakowane w przyjazne dla środowiska opakowanie
Dodatkowe informacje:
- długość części roboczej: 18 cm
- długość rączki: 12,5 cm
- materiał ostrza: stal chromowo-molibdenowo-wanadowa (X50CrMoV15)
- materiał rękojeści: drewno grenadilla (heban mosambiczny), stal chromowo-molibdenowo-wanadowa (X50CrMoV15)
- nie nadaje się do mycia w zmywarce
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Widelce do mięsa |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 0.194 kg |
Kolor: | Brązowy |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Rozmiar: | 30 cm |
Liczba części: | 1 ks |
Rodzaj produktu: | Przybory kuchenne |
Seria: | Güde Delta |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | Güde Solingen |
Margin-category: | B |
KULINA | Güde knives from Solingen
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz