Japoński nóż szefa kuchni GYUTO OKAMI 19 cm, Dellinger

Kod: DNGRSXLKHAUS8B
Marka: Dellinger
403 zł
W magazynie (>5 szt)

Niezwykle ostry japoński nóż szefa kuchni GYUTO OKAMI (długość ostrza 190 mm) to uniwersalne narzędzie do cięcia, krojenia i czyszczenia mięsa lub pracy z owocami i warzywami, którego nie powinno zabraknąć w kuchni.

Piękny design i najwyższą jakość podkreślają 3 warstwy stali - rdzeń tnący wykonany z japońskiej stali AUS10 jest umieszczony pomiędzy dwoma warstwami stali nierdzewnej, dzięki czemu nóż wykazuje wyjątkową trwałość i wytrzymałość. Ręcznie szlifowane i idealnie wyważone ostre ostrze sprawia, że pokrojone produkty zachowują swój kształt i teksturę.

Nóż szefa kuchni GYUTO OKAMI posiada bardzo trwałą i stabilną okrągłą rękojeść wykonaną z materiału G-10, która została ozdobiona czerwonymi liniami jako symbol pasji i entuzjazmu do codziennych czynności. Materiał ten nie ulega korozji, nie utlenia się, jest całkowicie wodoodporny, bezwonny i nie wymaga konserwacji. Rękojeść ma ergonomiczny kształt, jest ręcznie polerowana i przyjemnie się z nią pracuje. Klimat Dalekiego Wschodu ilustruje następnie mozaikowy nit z emblematem samuraja.

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • ekstremalna ostrość
  • pokrojona żywność zachowuje swój kształt i teksturę
  • ostrze szlifowane ręcznie pod kątem 15
  • trwałe ostrze wykonane z 3 warstw stali
  • ręcznie polerowany uchwyt
  • niezwykły projekt

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 130 mm
  • długość ostrza: 190 mm
  • długość całkowita: 330 mm
  • zalecamy pranie wyłącznie ręczne

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże szefa kuchni
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.26 kg
Kolor: Czarny
Materiał: Stal nierdzewna
Rozmiar: 33 cm
Liczba części: 1 ks
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Okami
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Producent: Dellinger
Margin-category: B

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: