Nóż szefa kuchni BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
Kod: DNGRKH164Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- uniwersalny nóż do cięcia, krojenia, plastrowania i czyszczenia mięsa, ryb, owoców i warzyw
- bardzo dobrze nadaje się do przygotowania sashimi
- starannie szlifowane ostrze z rdzeniem ze stali damasceńskiej VG10 i 66 warstwami nierdzewnej stali damasceńskiej dla wyjątkowej trwałości i wytrzymałości
- mieniący się wzór damascena na ostrzu (przypominający wzburzone morze) minimalizuje tarcie podczas krojenia i zapobiega przywieraniu jedzenia do ostrza
- niezwykła konstrukcja uchwytu wykonana z pięknej żywicy epoksydowej, która jest ręcznie polerowana i ergonomicznie ukształtowana
- potrójne nitowanie dla doskonałej wytrzymałości, stabilności i połączenia między ostrzem a rękojeścią
- każdy kawałek jest oryginalny
Dodatkowe informacje:
- długość uchwytu: 115 mm
- długość ostrza: 205 mm
- długość całkowita: 340 mm
- nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć
- żywica jest barwiona pigmentami alkoholowymi, które z czasem mogą zmienić kolor
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże japońskie |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 0.251 kg |
Kolor: | Niebieski |
Materiał: | Stal damasceńska |
Rozmiar: | 34 cm |
Długość ostrza: | 20 cm |
Liczba części: | 1 ks |
Rodzaj produktu: | Japoński nóż |
Seria: | Dellinger Resin Future |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Margin-category: | B |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz