Nóż szefa kuchni BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger

Kod: DNGRKH164
Marka: Dellinger
639 zł
W magazynie (16 szt)

Noże, które świetnie tną, są oczywiście świetne... ale noże, które świetnie kroją, a także świetnie wyglądają - nie będziesz chciał wypuścić ich z ręki!

  • wszechstronny nóż z końcówką do każdego rodzaju cięcia
  • wysokiej jakości stal damasceńska z unikalnym wyciętym wzorem
  • unikalny niebieski uchwyt z żywicy epoksydowej

Informacje szczegółowe

Opis szczegółowy produktu

Główne zalety:

  • uniwersalny nóż do cięcia, krojenia, plastrowania i czyszczenia mięsa, ryb, owoców i warzyw
  • bardzo dobrze nadaje się do przygotowania sashimi
  • starannie szlifowane ostrze z rdzeniem ze stali damasceńskiej VG10 i 66 warstwami nierdzewnej stali damasceńskiej dla wyjątkowej trwałości i wytrzymałości
  • mieniący się wzór damascena na ostrzu (przypominający wzburzone morze) minimalizuje tarcie podczas krojenia i zapobiega przywieraniu jedzenia do ostrza
  • niezwykła konstrukcja uchwytu wykonana z pięknej żywicy epoksydowej, która jest ręcznie polerowana i ergonomicznie ukształtowana
  • potrójne nitowanie dla doskonałej wytrzymałości, stabilności i połączenia między ostrzem a rękojeścią
  • każdy kawałek jest oryginalny

Dodatkowe informacje:

  • długość uchwytu: 115 mm
  • długość ostrza: 205 mm
  • długość całkowita: 340 mm
  • nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć
  • żywica jest barwiona pigmentami alkoholowymi, które z czasem mogą zmienić kolor

Parametry dodatkowe

Kategoria: Noże japońskie
Gwarancja: 2 lata
Waga: 0.251 kg
Kolor: Niebieski
Materiał: Stal damasceńska
Rozmiar: 34 cm
Długość ostrza: 20 cm
Liczba części: 1 ks
Rodzaj produktu: Japoński nóż
Seria: Dellinger Resin Future
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Margin-category: B

Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.

Nie wypełniaj tego pola: