Nóż japoński GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, czarny, Dellinger
Kod: DNGR8594195884092Opis szczegółowy produktu
Główne zalety:
- bardzo ostry, uniwersalny nóż do cięcia, krojenia, plasterkowania i czyszczenia mięsa, ryb, owoców i warzyw
- dzięki wyższemu czubkowi doskonale nadaje się również do chwytania ziół, warzyw i orzechów
- grzbiet noża i ostrze zwężają się ku końcowi, zapewniając dodatkową siłę cięcia
- starannie szlifowane i wyważone ostrze z rdzeniem z japońskiej stali AUS-10 i 66 warstwami nierdzewnej stali damasceńskiej zapewnia wyjątkową trwałość i wytrzymałość
- połyskujący damasceński wzór na ostrzu (przypominający fale na powierzchni wydm na pustyni) minimalizuje tarcie podczas cięcia i zapobiega przywieraniu żywności do ostrza
- rękojeść w stylu zachodnim, wykonana z syntetycznego drewna Pakka i materiału G10, jest ergonomicznie ukształtowana i ręcznie polerowana w celu zapewnienia doskonałej kontroli
- specjalnie zaprojektowany kształt osłony jest odpowiedni dla azjatyckiego uchwytu noża
- potrójne nitowanie dla doskonałej wytrzymałości, stabilności i połączenia między ostrzem a rękojeścią
- każdy element jest wyjątkowy i niepowtarzalny
- w zestawie pudełko upominkowe wykonane z drewna sosnowego
- doskonały pomysł na prezent
Dodatkowe informacje:
- długość uchwytu: 135 mm
- długość ostrza: 195 mm
- długość całkowita: 325 mm
- nie można myć w zmywarce - tylko ręcznie, a następnie natychmiast wysuszyć
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Noże japońskie |
---|---|
Gwarancja: | 2 lata |
Waga: | 0.25 kg |
Kolor: | Czarny |
Materiał: | Stal damasceńska |
Rozmiar: | 32 cm |
Długość ostrza: | 20 cm |
Liczba części: | 1 ks |
Rodzaj produktu: | Japoński nóż |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Producent: | Dellinger |
Margin-category: | B |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz